PRESENTACIÓ DE L’ENTITAT

L’EFS  Balaguer Comtat d’Urgell neixl’estiu del 2014, de les inquietuds d’un grup de pares i mares que decideixen fer realitat el club que ells creuen més adient a les necessitats dels seus fills. Una escola de futbol sala, on per damunt de tot es prioritzi la formació integral tan esportiva com personal dels nostres fills, i d’aquí el nostre lema “Vocació per l’educació en l’esport”.

Considerem necessari fomentar entre altres valors la solidaritat, el respecte i la disciplina, que facin que els nostres jugadors tinguin un comportament exemplar tan dins com fora dels terrenys de joc.

L’objectiu de l’escola és doncs, que tots els que formem part d’aquesta escola, jugadors, entrenadors, delegats , pares i mares col·laborem en la formació d’un club que es mereixi el respecte de tothom.

Per poder constituir-nos com a club, ha estat necessari el nomenament d’una junta directiva, malgrat que estem convençuts que aquest projecte necessita la col·laboració del màxim de pares i mares possibles per tal que tingui sentit i tiri endavant . Esment especial als empresaris de la comarca que col·laboren desinteressadament amb el club.

Actualment l’escola compta amb 130 jugadors, des de la categoria debutant fins a la categoria sènior, comptant amb un equip amateur.

VESSANT ESPORTIVA

En la vessant esportiva es dona cabuda a tots els nens interessats en jugar a futbol sala sigui quin sigui el nivell que vulguin assolir. El club els ofereix totes les eines necessàries per millorar el seu nivell tècnic . Per aconseguir tot això potenciem que els entrenadors siguin titulats o estiguin en procés formatiu reglat. A més a més, s’insisteix en l’assistència  a d’altres xerrades i formacions.

L’escola continua donant suport a tots aquells jugadors que es volen formar i titular com a entrenadors.

Tots els nostres equips des de la base fins al sènior estan federats i inscrits en les lligues que organitza la FCF, ja que aquesta segons el nostre parer és la que ens dona més garanties de cara a un bon funcionament de les competicions i la possibilitat d’ascendir categories . A més de que la seva mútua ens mereix més confiança a l’hora de cobrir les possibles lesions dels nostres jugadors.